Begivenheden har allerede fundet sted.

Orgelkoncert

Søndag d. 31. oktober 2021, kl. 16:00
Godthaabskirken, Nyelandsvej 51, 2000 Frederiksberg, Nyelandsvej 51, 2000 Frederiksberg
Organist Hanne Kuhlmann, Vor Frue Kirke, København

Hanne Kuhlmann blev allerede som 15-årig optaget på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Efter flere års undervisning på konservatoriet af domorganist Anders Riber, tog hun på studieophold i Paris og London, inden hun blev optaget i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor Hans Fagius. Gennem tiden har Hanne vundet flere internationale orgelkonkurrencer, og hun har givet koncerter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, England, Holland, Rusland, Frankrig, Lithauen og Serbien. Hanne Kuhlmann er siden 2012 domorganist ved Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke. Ved denne orgelkoncert i Godthaabskirken spiller Hanne værker af Johann Sebastian Bach, Camille Saint-Saëns og Marcel Dupré.