Tirsdag d. 3. marts 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00

Hver uge forbereder præsten en prædiken. På tre tirsdage i foråret indbyder Kirsten Jørgensen dig til en samtale om den prædiken, hun skal holde søndagen efter.

Tirsdag den 11.  februar kl. 17-18

Tirsdag den 3. marts kl. 17-18

Tirsdag den 31. marts kl. 17-18

Du behøver ikke at forberede dig. Vi læser sammen den tekst fra Biblen, som præsten skal prædike over om søndagen, og så taler vi om, hvad der er på færde: I teksten og i livet. Alt sammen til gensidig inspiration, eftertanke og fornøjelse.

Hvad er ”Tro og tanke” for noget?

Er du en af dem, der af og til grunder over livets mening? Spekulerer du på, hvad det gode er og hvordan du gør det? Tænker du, at hvis der er Gud, hvad er han så for en? Har du spurgt dig selv, hvad den kristne religion egentlig går ud på? Har du været til barnedåb og undret dig over, hvad det er, der sker? Går du af og til i kirke om søndagen, men synes at der er ting, du synes er mærkelige og svære at forstå? Eller er du slet og ret bare nysgerrig efter at vide mere om, hvad kristendom er? Har du det sådan, så er TRO OG TANKE i Godthaabskirken noget for dig.

Under forskellige former mødes vi og taler om liv og tro. Det kan være samtalesaloner om tekster eller temaer, værksted om søndagens prædiken eller vi finder andre måder at tale om det største på. Det centrale er samtalen.

Menighedssalen, Nyelandsvej, 2000 Frederiksberg, Danmark