• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 22. september 2019, Kl. 13:00 til kl. 19:00

Har du en skuespiller i hjertet? Har du altid drømt om at stå på en scene? Nu har du chancen!

Audition søndag d. 22. september kl. 13 – 19 i Godthaabskirken, Nyelandsvej 51, 2000 Frederiksberg.

Kom og fremfør en stump af et teaterstykke, et lille digt, en sang eller lignende. Der vil blive taget godt imod dig!

Godthaabskirkens dramahold blev oprettet i efteråret 2018 og afsluttede sin første sæson med et juleteaterstykke. I år vil undervisningen finde sted søndage kl. 14 – 16 og på enkelte hverdagsaftener. Vi arbejder hen mod en afsluttende forestilling omkring fastelavn.

Underviser Kristine Nørgaard er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen v. Odense Teater. Hun har arbejdet på både Ålborg Teater, Aarhus teater og Det Kongelige Teater. Kristine vægter som underviser ensemble-delen ved teateret.

På Godthaabskirkens dramahold arbejder vi med at stå frem foran andre mennesker og tale fra hjertet. Du bliver en del af et team, hvor forskellighed og rummelighed vægtes højt.

Tilmelding eller spørgsmål til Kristine Nørgaard på:  krisnorsor@hotmail.com eller tlf. 25 30 12 10.

Godthaabskirken