• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 12. juli 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Sangerinden, sangskriveren og salmedigteren Janne Mark udgav i 2018 albummet Pilgrim på det meget anerkendte tyske pladeselskab ACT til stribevis af positive anmeldelser i Danmark og resten af Europa. Albummet rummer en samling af sange og salmer hvoraf flere lever et liv som en del af det korpus af moderne kirkemusik, der udgår fra Janne Marks hånd og Brorsons Kirke i København. Moderne salmer, der i disse år synges flittigt i kirkelige sammenhænge og som fællessange rundt om i landet.

Janne Mark optræder denne fredag ved Hospitalkirken på Frederiksberg sammen med nogle af de musikere, der er tilknyttet Brorsons Kirke og arbejder for at udvikle en ny kirkemusik, baseret ligeså meget en nordisk jazzlyd, som på songwritertraditionen.

Som en særlig gæst ved koncert medvirker saxofonisten Hans Ulrik, der foruden at være fast medlem af Danmarks Radios Big Band har en imponerende række af udgivelser bag sig. Senest har han udgivet ‘Suite of Time’ i forbindelse med 75-års jubilæet for Grundtvigs Kirke og blandt andet rummer moderne udgaver af salmerne ‘O, Du Guds Lam’ og ‘Min Jesus Lad Mit Hjerte Få’.

Bandet fuldendes af bassisten og Janne Marks faste samarbejdspartner i Brorsons Kirke, Esben Eyermann, og pianisten Søren Gemmer. Sidstnævnte har i de senere år gjort sig bemærket ved en række tværkunsterniske opsætninger under CPH Jazz Festival i Sankt Markus Kirke på Frederiksberg, blandt andet med skuespilleren Thure Lindhardt i 2018 og digteren Caspar Eric i 2019.

Janne Mark - vokal/kompositioner, Hans Ulrik - tenorsax/sopransax/kompositioner, Søren Gemmer - piano, Esben Eyermann - kontrabas
Frederiksberg Hospitalskirke, Nyelandsvej 64D, 2000 Frederiksberg, Danmark