• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 14. august 2019, Kl. 17:00 til kl. 22:00

Gospelkoret GOOD HOPE starter ny sæson onsdag d. 28. august 2019 og holder optagelsesprøve for nye sangere onsdag d. 14. august 2019.

Det forventes, at du har kor - og/eller sangerfaring og en vis rytmisk og musikalsk sikkerhed, da koret har et højt musikalsk niveau.

Du melder dig til optagelsesprøve ved at sende en mail til goodhope.bestyrelsen@gmail.com.
Herefter vil du få tilsendt yderligere info om prøvens indhold og hvad du skal forberede.

Vi har  ledige pladser i alle tre stemmegrupper.

Prøven finder sted i Godthaabskirken, Nyelandsvej 51, 2000 Frederiksberg, hvor koret også har sine øveaftener.

Lidt om koret:
Gospelkoret GOOD HOPE er et rytmisk stærkt og udtryksfuldt kor, hvor formidlingen af glæde, trøst, energi og håb er i fokus. GOOD HOPE synger både nyere og traditionel gospel. Koret har et stærkt socialt fællesskab, ligesom rummelighed og forskellighed kendetegner korets medlemmer.

Gospelkoret GOOD HOPE består af ca. 45 sangere og ledes af Lise Leiko Yoshida. Søren Baun er korets pianist. Koret øver onsdag kl. 19-21.30 i Godthaabskirken, Nyelandsvej 51 på Frederiksberg.

Korleder Lise Leiko Yoshida, pianist Søren Baun.
Godthaabskirken