• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 12. november 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Er du en af dem, der af og til grunder over livets mening? Spekulerer du på, hvad det gode er og hvordan du gør det? Tænker du, at hvis der er en Gud, hvad er han så for en? Har du spurgt dig selv, hvad den kristne religion egentlig går ud på? Har du været til barnedåb og undret dig over, hvad det er, der sker? Går du af og til i kirke om søndagen, men synes at der er ting, som er mærkelige og svære at forstå? Eller er du slet og ret bare nysgerrig efter at vide mere om, hvad kristendom er? Har du det sådan, så er TRO OG TANKE i Godthaabskirken noget for dig.

TRO OG TANKE er et koncept, hvor vi mødes for at tale sammen om de store spørgsmål i livet. Om det høje og det dybe. Om det store i det små. Vi tænker sammen over, hvad tro er for noget. I efteråret 2019 tager vi udgangspunkt i en ny lille bog om kristendom: ”Den kristne religion” af Kristoffer Garne. Den er ud kommet på forlaget ”Eksistensen”, og er lige så kort, som den er billig. Det er bedst at have læst bogen forud (kapitlet ”Den store fortælling” til første gang). Hver aften vil jeg, Kirsten Jørgensen, give et kort oplæg, hvorefter vi drøfter dagens tema ud fra bogen. Efter en lille pause, hvor der vil blive serveret lidt at drikke, skal vi i de sidste 45 min. tale om den tekst, der skal læses ved den kommende søndags gudstjeneste. Vi vil prøve at læse teksten i lyset af det, vi talte om i den første time.

Alle er velkomne, men meld gerne til mig forud, om du har lyst til at være med. Mail: kjoe@km.dk eller tlf. 51 76 77 76. Det er gratis at deltage.

Tirsdag den 12. november kl. 19-21: Den store fortælling. Mattæusevangeliet kap. 18, 21-35

Tirsdag den 19. november kl. 19-21: Fra vugge til grav. Årstid og højtid. Mattæusevangeliet kap. 25, 31-46

Tirsdag den 26. november kl. 19-21: Gudstjenesten. ”Du er manden” (etik) Lukasevangeliet kap. 4, 16-30

Provst Kirsten Jørgensen