• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 22. oktober 2019, kl. 18:30

Sognepræst ved Trinitatis Kirke i København, Erik Høegh-Andersen vælger denne aftens sange og salmer.

Husk tilmelding til kordegnen!

”Det er til alle tider vigtigt at have en samtale om, hvad livet går ud på” – det mener sognepræst ved Trinitatis Kirke i København, Erik Høegh-Andersen. ”Og hvis ikke kirken skulle være stedet, hvor det sker, så ved jeg ikke hvor.”

Man skal huske at tale om meningen med livet, for det gør dig visere. Visere behøver ikke betyde det samme som at vide en hel masse. At være vis er at have en forståelse af, hvad livet går ud på, at forstå hvad der ligger i de store ord, at forstå sig selv og hinanden og alt det, der er imellem os. Og den sans kan man opøve. Det er ifølge Erik især mennesker, der befinder sig midt i deres liv, som glemmer at tage sig tid til at undre sig over, hvorfor de er i verden, mens børn og gamle mestrer at være til stede.

“Jeg synes, det er et meget programsat liv, mange mennesker har, hvor der ikke er plads til at falde ud eller falde ind i en samtale eller en gudstjeneste, der tager lang tid.”

Sognepræst Erik Høegh-Andersen - ved klaveret: Peter Bjerregaard
godthaabskirken - Nyelandsvej 51 - 2000 Frederiksberg