Corona-restriktioner i Godthaabskirken

Udgivet fre d. 12. nov 2021, kl. 10:00
Aktuelt

Fra den 29. november 2021 skal der vises coronapas i folkekirken, hvis der deltager mere end 100 personer indendørs. Dette gælder ved gudstjenester, kirkelige handlinger (bisættelser, vielser) samt alle øvrige arrangementer Ved de fleste gudstjenester og arrangementer sætter Godthaabskirken et max antal deltagere på 100. Vær opmærksom på, at vi vil afvise personer, hvis der mod forventning kommer flere end 100 deltagere. Der vil her ikke være krav om coronapas.

Ved særlige gudstjenester og arrangementer, hvor vi forventer flere end 100 deltagere, vil der være kontrol af coronapas for alle. Kan man ikke fremvise et gyldigt coronapas, vil man blive afvist. Hvis der er krav om fremvisning af coronapas, vil det stå på opslag på Facebook, tavlen ved kirken og hjemmesiden.

Det er kirkens ansatte og frivillige, der vil stå for kontrollen ved indgangen. Disse personer vil bære et lille skilt.

Kravet om coronapas gælder ikke for børn under 15 år eller for personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra at få foretaget en covid-19-test.