Musik, mad, sensommer og høst i Godthaabskirken

Udgivet ons d. 18. aug 2021, kl. 14:05
Blogarkiv

Mad er ikke bare nødvendig. Mad er også en glæde, en fryd, en nydelse. Her i sensommeren bugner markeder og madbutikker af farver, der er mangfoldige og dybe, og kun et meget hårdt hjerte kan vel modstod glæden ved blå blommer, røde hyben og krysantemum og georginer i alle farver.

I Godthaabskirken inviteres der til høstgudstjeneste søndag den 19. september kl. 10.00 med efterfølgende frokost, hvor Gitte Buch-Hansen causerer: Renselsesflugt og shitstorm. Om biavl, biodiversitet – og den guddommelige honning. Gitte er både lektor på teologi, KUA og biavler. Den sammensætning kommer der sjove tanker ud af.

Provst Kirsten Jørgensen prædiker, og gudstjenesten er fuld af musik af W. A. Mozart for kor, soli og orkester. Godthaabskirkens kirkekor og kammerorkester synger og spiller under ledelse af organist Peter Bjerregaard.

Efter gudstjenesten serveres der en lækker og let frokost til 50 kr. Her er tilmelding nødvendig og kan ske til kirkekontoret, tlf. 38870351 eller på mail til godthaabs.sogn@km.dk.