Udgivet fre d. 30. nov 2018, kl. 10:00

Næste hold med ledige pladser starter op mandag d. 12. august.

Babyer 3-6 mdr: mandage kl. 10.30 - 11.15 med efterfølgende brød, kaffe og hygge.

Babyer 6-9 mdr: mandage kl. 12.00 - 12.45 med efterfølgende brød, kaffe og hygge.

Pris: 300 kr. for 9 gange.

Kontakt og tilmelding: Kirke- og kulturmedarbejder Lise Leiko Yoshida: LLY@godthaabskirken.dk. Ved tilmelding oplyses barnets og forælderens navn, barnets fødselsdato samt tlf. nr.

Betaling foregår kontant første gang.

Babysalmesang

Babysalmesang i Godthaabskirken er et musiktilbud til forældre med babyer i alderen 3-9 måneder. Gennem sang, børneremser, leg og dans skaber vi et rum hvor barnet får stimuleret sine sanser og hvor nærværet mellem barn og forælder er i fokus. Kirkerummet danner den smukke ramme.
Til babysalmesang synger vi både gamle og nye salmer og sange. Der kræves ingen særlige forudsætninger - det er derfor ikke vigtigt, om man 'kan synge'. Salmerne læres undervejs og hver fugl synger med sit næb!

Hvorfor babysalmesang?
Når vi synger for og med vores barn, formidler vi følelser af nærvær, glæde og ømhed. Disse følelser er et væsentligt grundlag for ethvert barns udvikling.
Al forskning viser, at det at synge eller at høre sang hjælper barnets sproglige forståelse og udvikling.
Når vi vugger eller danser med vores barn, stimulerer vi barnets balance og dermed også barnets motoriske udvikling.
I en travl og stresset hverdag skaber babysalmesangen et frirum af nærvær, opmærksomhed og tilstedeværelse, som har en positiv indvirkning på relationen mellem barn og forælder. Dette nærvær kan let genskabes derhjemme fx på puslebordet ved hjælp af sangene og salmerne fra undervisningen.
Mange af de salmer vi tager udgangspunkt i til babysalmesang har vist deres overlevelsesevne gennem mange generationer og de rummer en uomgængelig dybde og sjælelig kvalitet. Enkeltheden i melodierne, gør dem lette og oplagte at synge for børn.
For dit barn er netop DIN stemme den smukkeste stemme på jord!

Underviseren
Lise Leiko Yoshida er Kirke- og kulturmedarbejder i Godthaabskirken. Ud over Babysalmesang underviser hun børn i Minikonfirmand og Drama, er tovholder på børnegudstjenester og familiearrangementer i kirken og korleder for Godthaabskirkens gospelkor GOOD HOPE. Hun har læst musikvidenskab og religion på Københavns Universitet. Lise er 43 år og selv mor til 2 piger på 7 og 13, hvoraf den mindste har gået til babysalmesang. "Og hun elskede det!"

Praktisk
Efter ca. 45 min. salmesang er der kaffe, te, frugt og brød i kirkens menighedssal.
Barnevogne kan køres helt ind i kirken.
Der er pusleplads på kirkens toilet og mikrobølgeovn i køkkenet til opvarmning af flasker og babymad.
Ved sygdom aflyses babysalmesang.

Kommende hold

2019:

Mandag d. 12. august - mandag d. 7. oktober

Kl. 10.30: Babyer 3-6 mdr.

Kl. 12.00: Babyer 6-9 mdr.

Pris: 300 kr. for 9 gange

Mandag d. 21. oktober - mandag d. 16. december

Kl. 10.30: Babyer 3-6 mdr.

Kl. 12.00: Babyer 6-9 mdr.

Pris: 300 kr. for 9 gange

Kategorier Aktuelt