Babysalmesang - nye hold starter op

Udgivet man d. 5. jul 2021, kl. 10:00

Nye babysalmesangshold starter op mandag d. 16. august 2021.

Babyer 3-6 mdr: mandage kl. 10.30 - 11.15 med efterfølgende brød, kaffe og hygge.

Babyer 6-9 mdr: mandage kl. 12.00 - 12.45 med efterfølgende brød, kaffe og hygge.

Pris: 300 kr. for 9 gange.

Kontakt og tilmelding: Kirke- og kulturmedarbejder Lise Leiko Yoshida: LLY@godthaabskirken.dk. Ved tilmelding oplyses barnets og forælderens navn, barnets fødselsdato samt tlf. nr.

Betaling foregår kontant første gang. Vi tager ikke MobilePay.

Musik og sang udvikler dit barns sanser og følelsesliv fra det er helt lille. Synger du for dit barn, formidler du følelser af nærvær, glæde og ømhed, og dette styrker forholdet mellem forælder og barn.

Babysalmesang i Godthaabskirken er et musiktilbud til forældre med babyer i alderen 3-9 måneder. Holdende er aldersdelte, et for de små på 3-6 mdr. og et for de lidt større på 6 -9 mdr.

Gennem sang, børneremser, leg og dans skaber vi et rum, hvor barnet får stimuleret sine sanser, og hvor nærværet mellem barn og forælder er i fokus. Kirkerummet danner den smukke ramme. Vi synger enkle salmer og sange som nemt læres udenad, og hver fugl synger med sit næb!