Gældende restriktioner i Godthaabskirken

Gældende restriktioner  i Godthaabskirken
Udgivet fre d. 23. apr 2021, kl. 10:00
Aktuelt

Folkekirken åbner mere op. Fra d. 25. april holder vi igen højmesse med nadver og fællessang hver søndag kl. 10.00.

Der må max være 50 personer i kirken, og der skal holdes 2 meters afstand, medmindre man deler husstand.

Ved kirkelige handlinger såsom bisættelse, vielse mm. kan der ligeledes synges. Max antal vil her også være 50 personer i kirken.

Ved kirkelige handlinger uden sang kan der være 80 personer i kirken, og der skal holdes 1 meters afstand.

Reglerne om brug af mundbind er stadig gældende.

Kirkekontoret er lukket for personlig betjening uden forudgående aftale. Kordegnen kan kontaktes pr tlf. eller mail: Tirsdag - fredag kl. 10-13.  Tirsdag tillige kl.15-17. Tlf. 38 87 03 51 Mail: godthaabs.sogn@km.dk