Udgivet tir d. 23. jun 2020, kl. 14:59

Godthaabskirken har været lukket i lang tid og mange af os har været isoleret. Det har givet anledning til at tænke over, hvordan vi kunne mødes og være kirke, når vi ikke kan være sammen i kirkerummet.

Det kan vi blandt andet ved at mødes udenfor Frederiksberg Hospitalskirke, synge en salme, høre søndagens evangelium, og derefter at gå en kort tur, hvor vi kan tale, om det vi har hørt læst op, eller hvad vi umiddelbart har på hjerte. Vi slutter af ved Hospitalskirken, synger og beder Fadervor sammen inden vi tager afsked med hinanden.

Den første ”Kirkegang” er fredag d. 26. juni kl. 9.30-10.30 ved Frederiksberg Hospitalskirke, Nyelandsvej 64D.

Vi begynder med en kort tur i roligt tempo rundt på den smukke hospitalsgrund.

Anden ”Kirkegang” er lidt længere og går til Grøndalsparken

fredag d. 10. juli kl. 9.30-11. Vi begynder og slutter ved Frederiksberg Hospitalskirke.

Da det er rarest at gå i en mindre gruppe, er der begrænset deltagelse på 10 personer.

Tilmelding kan ske til sognepræst,

Christina Mertz Fundrup

Mail: cfu@km.dk