Udgivet tor d. 12. mar 2020, kl. 11:25

Grundet udmelding fra myndighederne aflyser Godthaabskirken alle arrangementer og aktiviteter frem til den 13. april, herunder også alle højmesser og gudstjenester.

Konfirmationerne 2020 rykkes til slutningen af september måned. Læs mere HER.

Der afholdes stadig kirkelige handlinger såsom bisættelser, dog i Sct Lukas Kirke og under andre former end normalt.

Kirkekontoret er lukket frem til d. 13. april. Kordegnen kan kontaktes på mail: godthaabs.sogn@km.dk

Har man ikke mulighed for at sende mail, kan sognepræst Martin Elvstrøm-Vieth kontaktes på tlf. 23 43 99 22 på hverdage ml. kl. 10 - 12

Videogudstjenester

Kirkerne på Frederiksberg tilbyder video- gudstjenester med provstiets præster. Gudstjenesterne er optaget i Solbjerg Kirke. Kig med HER.

Kirke på afstand:

Kirkerne på Frederiksberg er lukkede på grund af coronasituationen, men folkekirken er her stadig. Få her et ugentligt overblik over de mange tiltag på Frederiksberg om at være kirke på afstand. Se en ugentlig kalendervisning HER.

Til Danmarks menigheder

Læs meddelelse fra alle biskopper til menighederne i Danmark, Grønland og Færøerne HER.

Kategorier Aktuelt