Resultat af valgforsamling 2022

Udgivet ons d. 21. sep 2022, kl. 13:54

Der har været afholdt valgforsamling i Godthaabs Sogn d. 20. september 2022.

Valgt ind i menighedsrådet:

Hans-Henrik Jørgensen

Margit Anne Lise Toxværd

Christian Jensen

Anette Bekker Kjærgård

Henrik Lau Nielsen

Hans Henrik Dietz

Birte Halger

Anne Drude Helweg

Mads Jespersen

Rithva Landler

Ejvind Berthelsen

Susanne Klarskov

Valgt ind som stedfortrædere:

Therese Rask

Anna Hilleborg Karkov Sass

Anni Nystrand

Mai Karen Marie Christensen

Kjær Jensen

Der kan udløses et afstemningsvalg ved at indgive en kandidatliste senest d. 18. oktober 2022, kl. 19 på en af følgende adresser:

Godthaabskirkens kirkekontor, Nyelandsvej 51, i kontortiden og udenfor kontortid i kirkens postkasse.

Eller til:

Formand for valgbestyrelsen Margit Toxværd, Langelandsvej 11, 3.tv., 2000 Frederiksberg, tlf. 51 16 16 52

Der skal vælges 12 medlemmer. Menighedsrådet vælges for en periode på 2 år. Kandidatlisten skal udfyldes på den officielle blanket fra Kirkeministeriet, som kan downloades HER.

Indleveres der ikke andre kandidatlister inden fristen, er det valgforsamlingens resultat, der er gældende.

Det nye menighedsråd tiltræder 1. søndag i advent 2022.