Bas-sanger søges!

Udgivet tir d. 13. sep 2022, kl. 11:45
Aktuelt

Vi håber sådan, at du kunne tænke dig at blive vores nye kollega! En stilling som baryton-/bas-sanger i Godthaabskirkens Kirkekor (S,S,A,T,B,B) med en grundløn på kr. 4.447 er ledige til besættelse 1. november 2022 eller snarest derefter. Stillingen er en ”søndags-stilling” og omfatter højmesser på søn- og helligdage kl. 10.00 med korprøve fra kl. 9.15

Mulighed for at medvirke i fem musikgudstjenester og to koncerter årligt. Til musikgudstjenester og koncerter er der god tradition for, at korets sangere påtager sig solistiske opgaver. Musikgudstjenester, koncerter og soli lønnes særskilt.

Ved højmesser synger koret typisk introitus, motet og en mindre sats under altergang.

Der ydes årligt minimum fem frisøndage, som tilrettelægges i samarbejde med organisten og de øvrige kormedlemmer. Yderlig frihed i stillingen vil godt kunne aftales.

Der søges en sanger med godt humør, en klassisk skolet stemme, korerfaring og gode bladsangsfærdigheder.

Foresyngning afholdes løbende efter aftale.

For yderligere oplysninger om stillingen er du meget velkommen til at kontakte organist Peter Bjerregaard på telefon 26 36 87 61

Ansøgningsfrist: onsdag den 28. september kl. 18.00. Ansøgningen sendes som vedhæftet fil til pb@godthaabskirken.dk eller til Godthaabskirken, Nyelandsvej 51, 2000 Frederiksberg. Mrk. ”Bas”